BORETTSLAGETS
GAMLE SIDER
         
For oppdatert informasjon, gå til Vibbo
Hovedside
Husordensregler
Vedtekter
Styret
Vaktmester
Informasjon
Kontakt
Vaskeriene


 
Rundskriv 4 - 2019
Publisert  23.04.19
Sist endret  23.04.19
Brannvarslere
Mange har merket har ikke brannvarslerne fra Getsafe fungert helt som ønsket. Først og fremst har dette vist seg ved at batteriene er blitt raskt oppbrukt.

Som tidligere nevnt kommer det utstyret vi har nå til å bli skiftet ut med bedre varslere, der flere av funksjonene flyttes til utstyr montert i trappeoppgangene. Dermed blir det et helt annet batteriforbruk. Opprinnelig var planen at dette skulle starte i høst, men fordelen er at det nye utstyret nå skal være skikkelig testet.

Montering i fellesområdene er allerede i gang. Installasjon i leiligheter er planlagt å begynne fra 27. mai. Get tar kontakt med hver enkelt beboer før de kommer. Det er Bravida som utfører jobben for Get.

Email
Det viser seg at en del beboere opplever å ikke få svar på mail, fordi gmail (muligens også hotmail) har lagt svaret i søppelpost. Hvis du venter på svar, sjekk søppelposten. Og hvis du finner mail fra styret er det fint om du ikke bare åpner den der, men markerer at det ikke er spam. Da vil forhåpentligvis algoritmene sørge for at fremtidige mailer kommer dit de skal.